Astazi (defapt ieri, daca ceasul de la PC  indica ora corecta), George (ca Gigi nu se mai potriveste de cand e Europarlamentar, si este salutat de toata lumea- adica de portari) Becali si-a lansat candidatura la prezidentiale, dupa ce a reusit sa stranga 270 000 semnaturi (si-o fi fortat oile sa semneze?). Desigur ca evenimentul nu putea sa se scurga fara incidente. Problema era ca Becali privea de sus microfoanele, care nu se puteau ridica la inaltimea lui. Insa nici el nu putea sa se coboare sub nivelul ascultatorilor sai.

Si astfel, paseste in randul candidatilor care promit imposibilul, cu un slogan demn de Tanar si nelinistit – “Credinta, nadejde si dragoste”. A facut si o afirmatie parca rupta din romanele Sci-Fi :”il va bate” la urne pe liberalul Crin Antonescu.

Pare-se ca Gigel a avut iar niste premonitii de genul celor cu „Steaua va castiga cupa!” – premonitii care nu s-au adeverit. Deci, o noapte placuta va doresc, si incercati sa va pastrati visele pentru voi insiva; luati contraexemplu de la Becali.

Reclame